Aeropress Movie 

Si, qysh, tek

18 Dhjetor

ora 19:00

Hyrja e lirë

Rreth Eventit

Një prezantim me mua, blogun dhe botën e Specialty Coffee nëpërmjet një dokumentari argëtues mbi Aeropress-in, pajisja që u shpik për të gjetur një zgjidhje praktike, por përfundoi duke u kthyer në një nga metodat më të sofistikuara të bërjes së kafes. 

Kur?

18 Dhjetor

ora 19:00

Ku?

Co-Work Cafe by Destil Tirana

Rruga Mihal Grameno, Tirana, Albania

Kush?

+ 355 69 8983443
[email protected]

Columbia Supremo

Pin It on Pinterest