Latest posts

Nga Një Metodë Cold Brew për të Gjithë

Nga Një Metodë Cold Brew për të Gjithë

Është padyshim pija më në modë që ka kuriozuar komunitetin e amatorëve dhe profesionistëve të kafes ndër vite, edhe pse popullaritet ka marë vetëm këto vitet e fundit. Kur vizitova panairin “World of Coffee” në Berlin, nuk kishte stendë që të mos e sillte Cold Brew në...

read more
Kafet u mbyllën, po tani?

Kafet u mbyllën, po tani?

Kohët e fundit kanë qarkulluar në rrjete sociale disa video ku Coronavirus-i është përdorur metaforikisht si një thirrje për t’u ndalur. Një thirrje e natyrës për të ndalur ritmin tonë galopant dhe për t’u ndërgjegjësuar sadopak për dëmet që po i shkaktojmë asaj. Për...

read more
Një Tartine n’Prishtinë

Një Tartine n’Prishtinë

Këtë verë vizitova për herë të parë Prishtinën. Grupi Nouvelle Vague bëri një ndalesë në Prizren gjatë turit të kësaj vere dhe meqë nuk para ndodh të shkoj në Kosovë doja ta hiqja edhe Prishtinën nga lista. E nxitur nga një artikull i Bonvivant “Prishtina pothuaj...

read more
Pse krijova “Albanian Edition”

Pse krijova “Albanian Edition”

Nëse versioni anglisht i blogut është i fokusuar më shumë tek Vala e Tretë dhe Kafja Specialty, versioni në Shqip ka një fokus paksa ndryshe: Të ndërgjegjësojë lexuesit Shqiptarë rreth gjendjes aktuale të industrisë së kafes në Shqipëri, duke e krahasuar atë me vendet...

read more

Hi, I’m Julia

I started Columbia Supremo with the hope to create a broader and more inclusive Specialty Coffee community. So here’s a collection of articles, and café reviews to inspire you to be part of a community that stands for drinking mind blowing coffee, improving the livelihoods of farmers, and ensuring a sustainable future. Win, win, win, ya know?

Latest from Instagram

@columbia.supremo

[instagram-feed user=”columbia.supremo” num=4 cols=2 showfollow=true imagepadding=1 showfollow=true]

[instagram-feed user="columbia.supremo" num=5 cols=5 imagepadding=10]
[instagram-feed user="columbia.supremo" num=4 cols=4 imagepadding=10 class=mobilefeed heightunit=200px]

Home            Blog             Guides            Glossary            About Me            Contact

CS

© Columbia Supremo 2020. All rights reserved.

Privacy & Policy     |    Terms & Conditions

Columbia Supremo

Pin It on Pinterest