Artikujt më të fundit

Një Tartine n’Prishtinë

Një Tartine n’Prishtinë

Këtë verë vizitova për herë të parë Prishtinën. Grupi Nouvelle Vague bëri një ndalesë në Prizren gjatë turit të kësaj vere dhe meqë nuk para ndodh të shkoj në Kosovë doja ta hiqja edhe Prishtinën nga lista. E nxitur nga një artikull i Bonvivant “Prishtina pothuaj...

read more
Pse krijova “Albanian Edition”

Pse krijova “Albanian Edition”

Nëse versioni anglisht i blogut është i fokusuar më shumë tek Vala e Tretë dhe Kafja Specialty, versioni në Shqip ka një fokus paksa ndryshe: Të ndërgjegjësojë lexuesit Shqiptarë rreth gjendjes aktuale të industrisë së kafes në Shqipëri, duke e krahasuar atë me vendet...

read more

Hi, I’m Julia

I started Columbia Supremo with the hope to create a broader and more inclusive Specialty Coffee community. So here’s a collection of articles, and café reviews to inspire you to be part of a community that stands for drinking mind blowing coffee, improving the livelihoods of farmers, and ensuring a sustainable future. Win, win, win, ya know?

Latest from Instagram

@columbia.supremo

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for columbia.supremo needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for columbia.supremo needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for columbia.supremo needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Home            Blog             Guides            Glossary            About Me            Contact

CS

© Columbia Supremo 2020. All rights reserved.

Privacy & Policy     |    Terms & Conditions

you're currently offline

Columbia Supremo

Pin It on Pinterest