Kafet u mbyllën, po tani?

Kafet u mbyllën, po tani?

Kohët e fundit kanë qarkulluar në rrjete sociale disa video ku Coronavirus-i është përdorur metaforikisht si një thirrje për t’u ndalur. Një thirrje e natyrës për të ndalur ritmin tonë galopant dhe për t’u ndërgjegjësuar sadopak për dëmet që po i shkaktojmë asaj. Për...
Një Tartine n’Prishtinë

Një Tartine n’Prishtinë

Këtë verë vizitova për herë të parë Prishtinën. Grupi Nouvelle Vague bëri një ndalesë në Prizren gjatë turit të kësaj vere dhe meqë nuk para ndodh të shkoj në Kosovë doja ta hiqja edhe Prishtinën nga lista. E nxitur nga një artikull i Bonvivant “Prishtina pothuaj...
Si të Porosisësh në një Kafene “Specialty”

Si të Porosisësh në një Kafene “Specialty”

Ky është ndër ata artikuj që kisha planifikuar të mos e përshtasja në Shqip, por pas një sondazhi në Instagram, shumica votuan që të ulem e ta përshtas. Shkëndija që më dha idenë për një artikull të tillë është pa dyshim fytyra e mbushur me konfuzim dhe hezitim e...

you're currently offline

Columbia Supremo

Pin It on Pinterest