Nga Një Metodë Cold Brew për të Gjithë

Nga Një Metodë Cold Brew për të Gjithë

Është padyshim pija më në modë që ka kuriozuar komunitetin e amatorëve dhe profesionistëve të kafes ndër vite, edhe pse popullaritet ka marë vetëm këto vitet e fundit. Kur vizitova panairin “World of Coffee” në Berlin, nuk kishte stendë që të mos e sillte Cold Brew në...
Barcelona

Barcelona

Specialty coffee isn’t necessarily the first thing that comes to mind when you think of Barcelona. Yes, there’s Gaudi, the Gothic Quarter, and tapas. I did all that. And yet the Specialty coffee scene in the city is thriving. As per usual, whenever I attend a coffee...
Kafet u mbyllën, po tani?

Kafet u mbyllën, po tani?

Kohët e fundit kanë qarkulluar në rrjete sociale disa video ku Coronavirus-i është përdorur metaforikisht si një thirrje për t’u ndalur. Një thirrje e natyrës për të ndalur ritmin tonë galopant dhe për t’u ndërgjegjësuar sadopak për dëmet që po i shkaktojmë asaj. Për...

Columbia Supremo

Pin It on Pinterest