Lausanne

Lausanne

 The Coffee Project @thecoffeeproject.ch | Rue Marterey 1-3 | Rue du Grand-Pont 4 Founder Vangelis knew what he was doing when he brought a piece of Greece in Lausanne. Why bring just Greek pies and freddo cappuccinos when you can bring a whole new concept to the...
Një Tartine n’Prishtinë

Një Tartine n’Prishtinë

Këtë verë vizitova për herë të parë Prishtinën. Grupi Nouvelle Vague bëri një ndalesë në Prizren gjatë turit të kësaj vere dhe meqë nuk para ndodh të shkoj në Kosovë doja ta hiqja edhe Prishtinën nga lista. E nxitur nga një artikull i Bonvivant “Prishtina pothuaj...
Si të Porosisësh në një Kafene “Specialty”

Si të Porosisësh në një Kafene “Specialty”

Ky është ndër ata artikuj që kisha planifikuar të mos e përshtasja në Shqip, por pas një sondazhi në Instagram, shumica votuan që të ulem e ta përshtas. Shkëndija që më dha idenë për një artikull të tillë është pa dyshim fytyra e mbushur me konfuzim dhe hezitim e...
Berlin

Berlin

One thing I did not want to miss during my trip to WOC Berlin this June was the Five Elephant Trifecta: their roastery and two cafes. Unfortunately we couldn’t make it to the café in Mitte but it was very convenient having the other café and Roastery both located in...

Columbia Supremo

Pin It on Pinterest