Bristol

Bristol

I only visited Bristol last year for the first time and now, two visits and a year later it’s very close to my heart. Bristol all about independent retail and cafes make no exception. You will be spoiled for choice when it comes to coffee (and treats) here. The city...
Maastricht

Maastricht

Maastricht is one of those cities I could always go back to without the slightest amount of hesitation. I was there on my spring break visiting my bestie and as we were strolling around, we ended up visiting every café that we walked past and getting over caffeinated....
Pse krijova “Albanian Edition”

Pse krijova “Albanian Edition”

Nëse versioni anglisht i blogut është i fokusuar më shumë tek Vala e Tretë dhe Kafja Specialty, versioni në Shqip ka një fokus paksa ndryshe: Të ndërgjegjësojë lexuesit Shqiptarë rreth gjendjes aktuale të industrisë së kafes në Shqipëri, duke e krahasuar atë me vendet...

Columbia Supremo

Pin It on Pinterest